Ladies Winter League during Covid-19

RESULTS week 3 (November 16-22)
Team Blue  69
Team Pink  62
Team Purple 52
Team Green 28

RESULTS week 2 (November 9-15)
Team Pink  45
Team Blue  41
Team Purple 23
Team Green 20

RESULTS Week 1 (November 2-8)
Team Blue  26
Team Pink  25
Team Green 9
Team Purple 4

De Ladies Comité heeft een leuke, social-distancing, bubbelvriendelijke manier gevonden om ons te hulpen oefenen tijdens de wintermaanden!

Al onze Dames zijn geselecteerd voor één van de 4 groepen. Elk groep bestaat uit spelers van alle niveaus, waaronder Rabbits en Starters.  Zelfs als je nu geen handicap hebt en aan je theoretische en praktische examens werkt, ben je opgenomen in een groep. Het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen is slagen voor een Starter exam of minstens twee rondes spelen en je voltooide ondertekende kaarten insturen voor de wekelijkse deadlines.

Dit begint vanaf 2 november 2020 tot 21 maart 2021

Hoe vul je je kaart in?
Spelers op de baan:
Voor starters examenpunten:

Punten toegekend aan de beste resultaten per week

Ronden Dames en Rabbits Punten 9 en 18 holes
Beste score 5 punten
2e score 4 punten
3e score 3 punten
4e score 2 punten
5e score 1 punt
Starters
Theoretisch examen 5 punten
Praktijkexamen 5 punten

Regels:
  1. Formaat is Strokeplay met een maximum per Hole van netto dubbele bogey (Dat wil zeggen, Par voor Hole, plus 2 strokes, plus het aantal strokes dat je hebt op dat Hole op basis van je handicap) Dit is het formaat voor de WHS dus het is goed om te wennen aan dit.
  2. Als wintertees worden gebruikt, geef dan op je kaart aan dat je van de wintertees hebt gespeeld.
  3. Als Holes worden gesloten tijdens de winter, zal uw score voor die gaten een netto par (par plus uw slagen op basis van uw handicap) gelieve deze scores op uw kaart.
  4. Als de winter greens in gebruik zijn, een Putt stoppen binnen 50cm van Hole zullen we aannemen dat het zou gaan met 1 slag, dus tel de slag en pak je bal op.
  5. De groepen zullen bestaan uit spelers met Handicap 0 -20.4, Handicap 20.5-36, Rabbits & Starters
  6. Beste score telt (als er meer dan één kaart per week wordt ingediend, wordt alleen je beste score opgenomen)
  7. Punten worden toegekend aan starters voor het behalen van het theorie-examen en het praktijk-examen.
  8. Kaarten die niet voor het sluiten van het Secretariaat zondagavond zijn ingediend, worden niet opgenomen.  Geen uitzonderingen!
  9. Covid-19 bijzondere regels.
    1. Speel in je bubbel!
    2. Speel volgens de Park & Play regels en laat je speelpartner je score markeren en je kaart ondertekenen.
    3. Laat uw ingevulde kaart in de doos bij de secretaris.  Let op, kaarten moeten compleet zijn!
    4. (Als Covid-19 regels worden versoepeld en we kunnen wedstrijden hervatten, handicap spelers kunnen volgen de normale registratie proces op I-golf en de mogelijkheid om te spelen in gemengde groepen.  Kaarten worden na de wedstrijd ingediend en berekend in de resultaten).