SENIOREN NIEUWSBRIEF JANUARI

Beste vrienden SENIOREN,

Na nieuwjaar 2019-2020 hoorden we de eerste geruchten over WUHAN en het virus… Vélen dachten een gewoon griepke….  Maar dat griepke nam uitbreiding en we zagen Italië worstelen met het virus.

We zagen beelden op TV die niemand zich ooit had kunnen voorstellen…… 12 maart 2020 ook in ons Belgenlandje rukte het onzichtbare beestje op met tot gevolg een lockdown…..  we mochten zelfs niet golfen.

Gelukkig kwamen er na een maandje versoepelingen en was golfen terug toegestaan…. Zij het onder speciale omstandigheden. Daarop volgde een periode dat we terug wedstrijden konden spelen…… met gereglementeerde prijsuitreikingen weliswaar.

En toe we dachten dat het ergste door was….. Gingen we terug in een semi lockdown…. Wéér geen wedstrijdjes meer doch alle geluk nog golfen in beperkte trainingsmode…

Met vreugde lieten we 2020 achter ons…… In onze eigen bubbel vierden we Kerstmis en Nieuwjaar….. 2020 een jaar waarin de wereld geschiedenis schreef…. Voor zover ik weet mogen wij allen dankbaar zijn dat CORONA geen slachtoffers heeft gemaakt onder onze leden. We mogen daar fier op zijn want voor een deel is het toch onze gezamenlijke verdienste dat we de “regels” behoorlijk hebben opgevolgd en daar de resultaten hebben mogen van plukken.

Thanks to het team van the LOFT die ons toch met hun take away ‘iets’ aan sociaal contact liet ervaren. Ons sociale vriendenleven wordt langzaamaan aangetast….. maar laat ons hopen dat 2021 soelaas zal brengen….

Enerzijds de angst voor een derde golf. Anderzijds de hoop op de vaccinatie. Nog steeds de vrees om iemand in onze eigen contreien te verliezen….

Gemengde gevoelens….

MAAR LADIES AND GENTLEMEN, genoeg gezeurd …. Laat ons hopen dat we snel terug naar het “OUDE” normaal kunnen.

Een nieuw jaar is gekomen, maar ook nieuwe senioren zijn gekomen. Sommigen zullen dat zwaar voelen aankomen….. 50 … en al SENIOR….   Komaan zeg. Eigenlijk moesten zij blij zijn dat 50 geworden zijn en nu reeds kunnen opgenomen worden in de gemoedelijke, vrolijke en gezellige bende van de SENIOREN.

Ik ben ervan overtuigd dat ze zich snel zullen thuis voelen bij ons. Aan allen hartelijk welkom. Alle senioren staan klaar om jullie op te nemen in onze groep. Heb je vragen, heb je inlichtingen nodig, twijfel niet……  het ganse SENIOREN BESTUURSTEAM staat klaar om jullie bij te staan met raad en daad.

Ben je beginner, of rabbit ….  Do not worry….. ook dan ben je van harte welkom en zal je enorme steun ervaren tussen onze senioren….. remember….. ooit zijn we allen starter en rabbit geweest.

Onze kalender is opgesteld, plannen zijn gemaakt, nu afwachten hoe de situatie verder evolueert….. We houden jullie tijdig op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Uw Team van het seniorenbestuur :

Joris Van den Bruel: captain senioren: algemeen / amicale wedstrijden / sportcomité GC Kampenhout - [email protected] - 0495/16.68.44

Etienne Goedgezelschap:  vice captain senioren: daguitstap / match play

Paul Van Elten: penningmeester / reizen

Hilde Van Geite: verantwoordelijke zomertour

Jean-Paul Van den Bossche: verantwoordelijk noord-oost / eclectic / reizen

WENST EENIEDER EEN GEZOND EEN GELUKKIG JAAR 2021

MET VEEL GEZELLIGHEID EN ONEINDIG VEEL GOLFPLEZIER

MET VEEL LIEFDE EN ZONDER ZORGEN !!!