BKO ClubsSection:

KAMPENHOUT NEEMT DEEL AAN BKO


De Belgian Knockout breidt volgend jaar uit met een amateurcompetitie. De voorrondes vinden plaats in de homeclub, maar de winnaars hiervan mogen het onder elkaar opnemen tijdens de BKO in Rinkven.
Ook Golfclub Kampenhout zal van de partij zijn. De Winter Match Play Competitie zal dienst doen als selectietornooi voor de Belgian Club Knockout.

Meer info over deze competitie vind je op:
https://belgianknockout.com/belgian-club-knockout-2019/

Wordt vervolgd!

Order of MeritSection:

EINDSTAND EN PRIJSUITREIKING ORDER OF MERIT


Het doek is gevallen over de eerste editie van de Order of Merit-competitie. Na een lange en spannende strijd zijn de winnaars bekend.

De top vijf in elke categorie zal aanstaande zondag 4 november om 16u gehuldigd worden in het clubhuis. De eindstand vind je terug via onderstaande link. In geval van gelijke stand werd rekening gehouden met de topscore per speler.

Diegenen die er zondag niet bij kunnen zijn, mogen hun prijs later afhalen.


EINDSTAND ORDER OF MERIT 2018
 


fotoshootSection: Nieuws

PROFESSIONELE FOTOSHOOT IN KAMPENHOUT


Vorige week hield kledingwinkel BOBO uit Tremelo een fotoshoot op onze baan. Het resultaat hiervan kan je bekijken via onderstaande link.

https://www.bobo.be/nl/outfits

InterclubSection:

NIEUWE INTERCLUBTITEL VOOR KAMPENHOUT


Afgelopen woensdag veroverden de Senioren Men I de Interclubtitel in divisie IV. In Naxhelet Golf Club namen onze heren vlot de maat van Henri-Chapelle. Henk Lievens & Pedro Ramalho, Geert Peeters & Gert Ravoet en Christer Larsson en Roberto Postiglione zorgden voor een droge 3-0 eindscore. Dankzij deze zege dwongen de troepen van captain Marco Olivares tevens de promotie naar derde afdeling af.

Proficiat mannen!

Pro's PrizeSection: Nieuws

LAATSTE PRO'S PRIZE VOOR CAROLINE EN ANDREW


Nadat de Pro's Prize een week eerder letterlijk in het water was gevallen, kon hij afgelopen weekend in veel betere omstandigheden plaatsvinden. De deelnemers waren dan ook talrijk en de sfeer zat er duidelijk in. Voor het laatst deelden Caroline en Andrew de prijzen uit.