Ladies 3 divisie 1Section: Nieuws

Onze Dames 3 Divisie 1 hebben een mooie prestatie neergezet als 2de in onze poule en de laatste match hebben ze gewonnen tegen Sept Fontaines met 5/0.
                                                Proficiat dames !!!!
Interclub Ladies 1 Div. IISection: Nieuws

Congratulations for the Top Performance (1st place) of the IC Ladies 1 div. 2 (Betty, Caroline, Catherine B, Catherine E, Loane & Sylvie)
A big thank you also for all the caddies: Anne, Emma, Kim, Marit, Nola, Paul, Pedro!

Graham FreemanSection:
We would like to Congratulate Graham freeman for finishing 3rd in the European Championships !!

The Ladies Day produced a fantastic amount which has helped him to travel to Portugal for the EDGA and take part in various other EDGA tournaments in Belgium.

Read more about it in the attached PDF. /files/s/116/file/Graham_Freeman_-_Update.pdf
InterclubSection:
Beste Leden,
Onze club is dit jaar uitgekozen door de federatie om de Interclub Ladies 1 Div. 2 te ontvangen.
Deze wedstrijden zullen plaatsvinden op 4 & 5 September waardoor er veel t-times bezet zijn.
Wij doen er alles aan om op zaterdag grote groepen te mijden of enkel in de voormiddag te laten spelen maar deze uitnodiging kon de club niet weigeren.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Vanaf 1 September zijn de Covid regels grotendeels niet meer van toepassing en kunnen we rondlopen zonder mondmasker.

Een mondmasker moet wel nog gedragen worden in het clubhouse en in de Proshop.
Rode KruisSection: Nieuws

SENIOREN STEUNEN SLACHTOFFERS WATERSNOOD

Op 27 juli werd het door de senioren voor de slachtoffers van de watersnoodramp bijeengebrachte bedrag door Guy en Bernard de Broqueville verdubbeld. Er kon zo 2.560 euro aan het Rode Kruis worden overgemaakt!