Ladies IC 2022Section:

Ladies Interclub 2022

De Interclub ladies startten met de training begin februari. Elke week werd er duchtig geoefend. En dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.
Proficiat aan alle Ladies Interclub Teams.
  • Ladies 1 blijven in 2de divisie
  • Ladies 2 promoveren naar 1ste divisie
  • Ladies 3 blijven in 1ste divisie
Heel erg bedankt aan de Captains Betty, Marit en Shanda voor hun fantastische job.
Hartelijk dank aan alle topspeelsters en niet te vergeten een dikke pluim voor alle waardevolle caddies.

InterclubSection: Nieuws

INTERCLUBCOMPETITIE

Wegens de jaarlijkse Interclubcompetitie zal de baan zaterdag 23, zondag 24 en zaterdag 30 april telkens tot na de middag bezet zijn.

In Kampenhout krijgen we Heren IV-divisie 5 op bezoek.

Winter eclecticSection: Nieuws

WINTER WEEKEND ECLECTIC

Het winterseizoen ligt alweer achter ons en de prijzen zijn verdeeld.

Vind hieronder de einduitslag van de Winter weekend Eclectics 2021-2022:

KLIK HIER VOOR DE UITSLAG BIJ DE MANNEN

KLIK HIER VOOR DE UITSLAG BIJ DE VROUWEN
Ladies Easter Hat CompetitionSection:

Dat het Leuk was ...

WERKPLAATS - GreenkeepersSection:

Ook aan de greenkeepers werd gedacht bij de investeringen van dit jaar.

Deze week wordt er een betonnen vloer gegoten in de schuur aan de overkant van de weg. Hierdoor kunnen de greenkeepers binnen werken aan hun machines en moeten ze niet altijd in de open loods werken.

Er werd eveneens een mobiele brug aangekocht zodat onderhoud aan de machines ter plaatse kan gebeuren. Hierdoor verhogen we de beschikbaarheid van de machines voor het onderhoud van het terrein.