UpdateSection: Nieuws

BAAN DEELS OPEN

Update 08/12/2021 - 10u00:

Er kan gespeeld worden vanaf Hole 11 t/m Hole 18.
Hole 18 op wintergreen. De oefenholes en de overige practice is ook opnieuw open.

Volgende update: 09/12 - omstreeks 9u30

Ladies 3 divisie 1Section: Nieuws

Onze Dames 3 Divisie 1 hebben een mooie prestatie neergezet als 2de in onze poule en de laatste match hebben ze gewonnen tegen Sept Fontaines met 5/0.
                                                Proficiat dames !!!!
Interclub Ladies 1 Div. IISection: Nieuws

Congratulations for the Top Performance (1st place) of the IC Ladies 1 div. 2 (Betty, Caroline, Catherine B, Catherine E, Loane & Sylvie)
A big thank you also for all the caddies: Anne, Emma, Kim, Marit, Nola, Paul, Pedro!

Rode KruisSection: Nieuws

SENIOREN STEUNEN SLACHTOFFERS WATERSNOOD

Op 27 juli werd het door de senioren voor de slachtoffers van de watersnoodramp bijeengebrachte bedrag door Guy en Bernard de Broqueville verdubbeld. Er kon zo 2.560 euro aan het Rode Kruis worden overgemaakt!

HerfstSection: Nieuws

HERFSTTAFERELEN

De herfst is volop in het land, al voelde het deze ochtend veel kouder aan. Wegens de nachtvorst was het terrein zelfs enkele uren gesloten. Gelieve steeds de voorschriften te volgen en niet op een bevroren baan te spelen. Dit brengt immers ernstige schade teweeg.