InterclubSection: Nieuws

INTERCLUBCOMPETITIE

Wegens de jaarlijkse Interclubcompetitie zal de baan zaterdag 23, zondag 24 en zaterdag 30 april telkens tot na de middag bezet zijn.

In Kampenhout krijgen we Heren IV-divisie 5 op bezoek.

Winter eclecticSection: Nieuws

WINTER WEEKEND ECLECTIC

Het winterseizoen ligt alweer achter ons en de prijzen zijn verdeeld.

Vind hieronder de einduitslag van de Winter weekend Eclectics 2021-2022:

KLIK HIER VOOR DE UITSLAG BIJ DE MANNEN

KLIK HIER VOOR DE UITSLAG BIJ DE VROUWEN
Ladies 3 divisie 1Section: Nieuws

Onze Dames 3 Divisie 1 hebben een mooie prestatie neergezet als 2de in onze poule en de laatste match hebben ze gewonnen tegen Sept Fontaines met 5/0.
                                                Proficiat dames !!!!
Interclub Ladies 1 Div. IISection: Nieuws

Congratulations for the Top Performance (1st place) of the IC Ladies 1 div. 2 (Betty, Caroline, Catherine B, Catherine E, Loane & Sylvie)
A big thank you also for all the caddies: Anne, Emma, Kim, Marit, Nola, Paul, Pedro!

Rode KruisSection: Nieuws

SENIOREN STEUNEN SLACHTOFFERS WATERSNOOD

Op 27 juli werd het door de senioren voor de slachtoffers van de watersnoodramp bijeengebrachte bedrag door Guy en Bernard de Broqueville verdubbeld. Er kon zo 2.560 euro aan het Rode Kruis worden overgemaakt!