Corona 3Section: Nieuws

NIEUWE UPDATE CORONAMAATREGELEN

Onderstaande info verkregen we van de Belgische golffederaties:

Dinsdag 17 april hebben de voorzitters van de KBGF, Golf Vlaanderen en AFGolf vergaderd. Ze hebben besloten om alle wedstrijden en evenementen tot en met 21 april 2020 uit te stellen. Het gaat om alle wedstrijden en activiteiten die door de KBGF, Golf Vlaanderen en AFGolf worden georganiseerd.

We zullen proberen voor elke wedstrijd en evenement een oplossing te vinden. Dit betekent dus dat de Interclubs Junioren afgelast worden. Ze zullen verplaatst worden -voor zover het kan- naar de week van 10 augustus. Dit moet nog worden bevestigd door onze sportcommissie.

Ook de opendeurdag op 19 april gaat bijgevolg niet door via de regionale federaties.

De voorzitters van de KBGF, Golf Vlaanderen en AFGolf zullen de situatie en de genomen maatregelen op 5 april 2020 opnieuw evalueren.

STGSection: Nieuws

START TO GOLF OPENDEURDAG

Zondag 19 april vindt in onze club de jaarlijkse Start to Golf-opendeurdag plaats. Via een actieve rondleiding kan je kennismaken met de golfsport. Inschrijven kan via https://www.starttogolf.be/

Breng familie en vrienden op de hoogte van de Start to Golf-dag en misschien win jij wel een jaar lang gratis golfballen!

RadioSection: Nieuws

GOLFCLUB KAMPENHOUT OP RADIO 2

Deze ochtend was onze vice-captain en stuwende kracht achter het Junior Comité Marc De Cock te horen op Radio 2. Hij deed er onze fel geprezen jeugdwerking uit de doeken.

Voor zij die het interview graag herbeluisteren, klik op onderstaande link.

(Luister vanaf 01:11:16)

RegenSection: Nieuws

GOLFBAAN GESLOTEN

In overleg met de greenkeepers werd beslist om de golfbaan zaterdag gesloten te houden. Wegens de overvloedige regenval en de verdere ongunstige weersvoorspellingen zijn we hiertoe genoodzaakt.
De oefenfaciliteiten zullen wel toegankelijk zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

XMAS CompetitionSection: Nieuws

Hoog bezoek in Kampenhout !!!