RuggensteunSection: Nieuws

RUGGENSTEUNTJE

Een goede golfpartner kan je de nodige ruggensteun geven...

Start to GolfSection: Nieuws

START TO GOLF

Op zaterdag 12 September zetten we onze deuren weer open voor de " start to golf " opendeurdag.

Wij bieden de mogelijkheid om u, uw familie, vrienden en collega's te laten kennismaken met de golfsport en Golfclub Kampenhout.

Er zijn initiaties van 10.00u. - 12.00u. // 13.00u. - 15.00u. // 15.00u. 17.00u.
Inschrijven ( verplicht)  kan via [email protected] of via het secretariaat
WHS HCPSection: Nieuws

WHS

Beste Leden,

Onderstaande probleem is opgelost en alle aanpassingen aan jullie WHS handicap is in orde gebracht. Aanpassingen aan WHS worden weer automatisch via I-golf aangepast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zoals jullie waarschijnlijk al hebben ondervonden is er momenteel geen aanpassing van jullie WHS Hcp.
Er is echter een algemeen technisch probleem bij onze leverancier, zij zijn hiervan op de hoogte en werken eraan.
Zodra er een oplossing is zal de WHS Hcp  dan ook met terugwerkende kracht aangepast worden.

Voorlopig dus geen stress !!

Secretariaat Golfclub Kampenhout.
GroepsreservatiesSection: Nieuws

HERBOEKEN GROEPSRESERVATIES

Wegens de sluiting naar aanleiding van corona-crisis hebben we onze volledige kalender moeten omgooien en werden er restricties opgelegd voor groepen.
De reservaties die externe groepen voor het ingaan van de lockdown boekten, dienen opnieuw bekeken te worden.
Momenteel is de stand van zaken dat er enkel individuele flights voor greenfee-spelers worden aangeboden. Vermoedelijk zullen deze restricties binnenkort enigszins versoepeld worden.

Geef ons een seintje en dan bekijken we wat er mogelijk is.
E-mailSection: Nieuws

E-MAILS

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren, worden er dezer dagen frequent e-mails uitgestuurd met info over de club. Het kan dat deze je niet bereiken omdat in de I-Golf instellingen het vakje 'nieuwsbrieven' niet aangevinkt staat. Dit dienen jullie zelf aan te passen. Daarnaast komt het ook geregeld voor dat de e-mails in de spam-box terechtkomen. Ook hier kan je weer gaan aanduiden dat het geen ongewenste berichten zijn.