E-mailSection: Nieuws

E-MAILS

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren, worden er dezer dagen frequent e-mails uitgestuurd met info over de club. Het kan dat deze je niet bereiken omdat in de I-Golf instellingen het vakje 'nieuwsbrieven' niet aangevinkt staat. Dit dienen jullie zelf aan te passen. Daarnaast komt het ook geregeld voor dat de e-mails in de spam-box terechtkomen. Ook hier kan je weer gaan aanduiden dat het geen ongewenste berichten zijn.

RadioSection: Nieuws

GOLFCLUB KAMPENHOUT OP RADIO 2

Deze ochtend was onze vice-captain en stuwende kracht achter het Junior Comité Marc De Cock te horen op Radio 2. Hij deed er onze fel geprezen jeugdwerking uit de doeken.

Voor zij die het interview graag herbeluisteren, klik op onderstaande link.

(Luister vanaf 01:11:16)

RegenSection: Nieuws

GOLFBAAN GESLOTEN

In overleg met de greenkeepers werd beslist om de golfbaan zaterdag gesloten te houden. Wegens de overvloedige regenval en de verdere ongunstige weersvoorspellingen zijn we hiertoe genoodzaakt.
De oefenfaciliteiten zullen wel toegankelijk zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

XMAS CompetitionSection: Nieuws

Hoog bezoek in Kampenhout !!!

JuniorenlabelSection: Nieuws

JUNIORENWERKING BEKROOND

Wij zijn heel fier om te melden dat de juniorenwerking door Golf Vlaanderen werd bekroond met de hoogste kwaliteitserkenning. Kampenhout is één van de slechts drie clubs die het prestigieuze Eagle Label behaalde. De Vlaamse Golffederatie kent dit kwaliteitslabel toe aan clubs die voldoen aan bepaalde voorwaarden en vooropgestelde normen.

Golfclub Kampenhout zet de laatste jaren fors in op de jeugd en er werden door de commissie tal van inspanningen geleverd om de basis te leggen voor een sterke jeugdwerking.

Alle dank gaat hierbij naar onze Jeugdverantwoordelijken (Marc De Cock & Luk Artois) en het jeugdteam voor de geleverde inspanningen. Een dikke pluim voor hen!

De volgende clubs behaalden labels:

De 18 Rabbit labels:

Antwerp Golfschool, G.C. Beveren, Brabantse Golf, Flanders Nippon G.&B.C. Hasselt, Golfschool Gent, Ieper Open Golf, G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, Millennium Golf, G&C.C. Oudenaarde, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Spiegelven, Ternesse G&C.C., Waregem Golf, Winge G.&C.C., G.C. Witbos

De 13 Birdie labels:

G.C. Beveren, Brabantse Golf, Damme G.&C.C., Golfschool Gent, Ieper Open Golf,
G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, G&C.C. De Palingbeek, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Ternesse G&C.C., Waregem Golf

De 3 Eagle labels:

G.C. Kampenhout, Rinkven G.C. en Waregem Golf.