InterclubSection: Nieuws

ENKELE STIJGERS, GEEN DALERS IN INTERCLUB

Onze zeven Interclubteams presteerden sterk tijdens de voorbije Interclubcompetitie voor Men en Ladies. Maar liefst drie teams (Men II, Men IV en Ladies III) eindigden bovenaan hun groep. De andere teams wisten zich allen te handhaven in hun divisie.

Ladies III moet dit weekend nogmaals aan de bak. Net als vorig jaar maakt het team kans op de nationale titel in divisie I. Zondagochtend treffen ze Waterloo in The National.

Proficiat aan allen!

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DE RESULTATEN

(Ladies I)

(Men II)

(Men IV)
Start to GolfSection: Nieuws

GROTE OPKOMST VOOR START TO GOLF

Onder een stralende zon daagden op Paasmaandag een recordaantal geïnteresseerden op voor onze jaarlijkse Start to Golf-opendeurdag. De deelnemers maakten op een luchtige manier kennis met de sport en onze club.

Junior InterclubSection: Nieuws

JUNIOREN PRESTEREN STERK

Onze junioren (U18) behoren tot de beste acht teams van het land. In de Nationale Junior Interclub-competitie strandden ze in Waregem uiteindelijk in de kwartfinale. Het is voor het eerst dat een Kampenhouts juniorenteam het zo ver schopt.

SeizoensopeningSection: Nieuws

GOLFSEIZOEN FEESTELIJK INGEZET

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe golfseizoen, alsook ons nieuw clubhuis The Loft, feestelijk geopend. Wij waren zeer verheugd dat jullie in dermate groten getale aanwezig waren.

Hieronder vinden jullie enkele sfeerbeelden van de avond.

Match PlaySection: Nieuws

FINALE TUSSENSTAND WINTER MATCH PLAY

Het winterseizoen zit er bijna op. Zaterdag staat dan ook alweer de laatste manche van de Winter Match Play-competitie op het programma. In sommige categorieën werd het pleit reeds beslecht, in andere kan het nog alle kanten uit.

Bekijk de klassement via onderstaande link.

KLIK HIER VOOR DE TUSSENSTAND