Start to Golf 2011Section: Nieuws

Beste lid,

De Vlaamse Vereniging voor Golf organiseert op Paasmaandag 25 april 2011 een opendeurdag.

Op deze laatste dag van de paasvakantie krijgt elke deelnemer, onder begeleiding, gratis een initiatie ( ontvangst, woordje uitleg, balletje slaan op de driving range en putting ) . Gratis practiceballen en clubs zijn voorzien. Iedere deelnemer krijgt ook een drankje en een hapje.

De deelnemers kunnen inschrijven op het ‘Starterspakket ’ van 840 €.

Het pakket bestaat uit :

-                      12 maanden gratis toegang tot de driving range en 3 practice holes
-                      12 lessen van 60 minuten in groepjes van 3 à 4 personen
-                      gratis gebruik van clubs (ijzer, putter)
-                      golfverzekering
-                      mogelijkheid tot het behalen van het Golfvaardigheidsattest (GVB)

Wil je familieleden, vrienden of collega’s kennis laten maken met onze sport, aarzel dan niet om hen uit te nodigen en val zelf in de prijzen !

Men kan zich inschrijven via de website www.bringagolfer.be of rechtstreeks via het secretariaat.

Wie zich op 25 april inschrijft op het ‘Starterpakket’ krijgt een éénmalige korting van 100 € !!!!!!     Just do it !!!!!

Deel je golfpassie !!!

Het sportcomité