Ladies HalloweenSection: Nieuws

Ladies Halloween wedstrijd

Op donderdag 22 October hebben een 30tal Ladies hun jaarlijkse Halloween wedstrijd gespeeld. Eerst en vooral hartelijk dank aan Nadine Pint voor de mooie tee gifts en prijzen! Nola had dit jaar ook opnieuw gezorgd voor leuke en schrikwekkende versieringen op de baan.  Ondanks de strenge maar veilige maatregelen hadden veel dames uitgebreid werk gemaakt van hun outfit en zorgden ze voor de nodige Halloween animatie tijdens de wedstrijd (zie foto's).  Spijtig genoeg hebben we niet kunnen nagenieten in The Loft van de jaarlijkse drankjes en hapjes, maar het is op dit moment veiliger en verstandiger om ons aan de regels te houden. De prijzen van deze wedstrijd kunnen op het secretariaat afgehaald worden.

Ladies Captain -- Jane