HerfstSection: Nieuws

HERFSTTAFERELEN


De herfst is volop in het land, al voelde het deze ochtend veel kouder aan. Wegens de nachtvorst was het terrein zelfs enkele uren gesloten. Gelieve steeds de voorschriften te volgen en niet op een bevroren baan te spelen. Dit brengt immers ernstige schade teweeg.
Ladies HalloweenSection: Nieuws

Ladies Halloween wedstrijd

 
Op donderdag 22 October hebben een 30tal Ladies hun jaarlijkse Halloween wedstrijd gespeeld. Eerst en vooral hartelijk dank aan Nadine Pint voor de mooie tee gifts en prijzen! Nola had dit jaar ook opnieuw gezorgd voor leuke en schrikwekkende versieringen op de baan.  Ondanks de strenge maar veilige maatregelen hadden veel dames uitgebreid werk gemaakt van hun outfit en zorgden ze voor de nodige Halloween animatie tijdens de wedstrijd (zie foto's).  Spijtig genoeg hebben we niet kunnen nagenieten in The Loft van de jaarlijkse drankjes en hapjes, maar het is op dit moment veiliger en verstandiger om ons aan de regels te houden. De prijzen van deze wedstrijd kunnen op het secretariaat afgehaald worden.

Ladies Captain -- Jane

UpdateSection: Nieuws

UPDATE CORONAMAATREGELEN

Hierbij nog wat extra info voor de komende weken op basis van de info die ons via de federatie reeds bereikte:

Zoals jullie al vernamen, worden alle competities van alle secties tot en met 19 november geannuleerd. De hiervoor gereserveerde tijdslots komen vanavond om 20u open te staan voor jullie boekingen via I-Golf.

Gezien de situatie raden we aan om zo veel mogelijk vast te houden aan een vaste bubbel, doch single flights te beperken. Zodoende iedereen voldoende kansen te bieden om de komende weken aan golfen toe te komen.

Om die reden zullen we ook streng toezien op het naleven van jullie reservaties. Indien nodig zullen no shows gesanctioneerd worden. Tot 24u voor jullie ronde kan deze door jullie zelf worden aangepast. Gelieve voor wijzigingen van de dag zelf het secretariaat te verwittigen.

We houden jullie op de hoogte zodra er meer nieuws is.

RYDER CUP 2020Section: Nieuws

RYDER CUP 2020 WAS VERY CLOSE THIS YEAR.

THE BELGIAN TEAM WON 10-8 

THANKYOU TO OUR CAPTAINS AODAN  AND ERIC FOR ALL THEIR TIME AND EFFORT TO MAKE THIS DAY POSSIBLE. 

THE BELGIAN TEAMREST OF THE WORLD


Men's EclecticSection: Nieuws

TUSSENSTAND MEN'S ECLECTIC


Met nog één wedstrijd van de Men's Eclectic 2020 voor de boeg (9 oktober), vind hieronder de tussenstand.

KLIK HIER VOOR DE TUSSENSTAND 2020