Ladies Committee:
Ladies Captain  :  Jane Wright
Comitéleden  :  Betty Vanneste, Ann Meers, Colette Bastin, Marina Olbrechts, Nola Grant, Frie Flamend

Opening Prize UitreikingSection: General

De dames openingswedstrijd gesponsord door Strokes the Golf Shop - Liane en John was een groot succes. Hopelijk heeft iedereen genoten van de Chapman Joker-formule en was er niet teveel discussie met je golfpartners ;-)

Na de prijsuitreiking kregen we een geweldige modeshow waarin Liane ons de nieuwe seizoenkleding en accessoires presenteerde die nu in de winkel verkrijgbaar zijn. Heel veel dank aan al onze modellen die haar hebben gesteund!  Als je de modeshow hebt gemist, maak je geen zorgen, je kunt alles in de winkel of uit een catalogus bekijken bij Liane.

Een snelle herinnering aan al onze spelers - uit respect voor onze sponsors is het gewenst dat jullie naar de prijsuitreiking komen.
Alvast bedankt bij voorbaat.

Jane
Ladies Captain