Ladies Interclub 2021

PROFICIAAT aan Ladies 1 div2 - wat een prestatie dit weekend! Ze steigen naar Divisie 1

Elk jaar beginnen we het seizoen met de Belgische Interclubs. Dit is het nationale kampioenschap waar de clubs tegen elkaar spelen. Er zijn teams voor junioren, heren en dames, die plaatsvinden in april en begin mei, terwijl de senioren en senioren 65+ in september plaatsvinden. De teams zijn geplaatst in 3 categorieën: -

· Dames I spelers met een maximale handicap van 24.4,
· Dames II-spelers met handicaps tussen 10.5 en maximaal 24.4,
· Dames III-spelers met handicaps tussen 16,5 en maximaal 24,4.

Momenteel heeft Kampenhout 3 damesteams en voor het eerst in 2021 hebben we ook 2 seniorenteams.
Dames I, divisie 2
Dames II, divisie 2
Dames III, divisie 1 - en zijn in 2018 de Belgische nationale kampioenen en tweede in 2019!
(de officiële foto's zijn te zien in het clubhuis)

De kampioenschappen 2021 vinden plaats op 4-5, 11-12 september voor Divisie 1.
Omdat de competitie wordt gespeeld in match-play-formaat zonder handicapaanpassingen, probeert de club onze sterkste spelers te selecteren met de laagste handicap voor elke divisie. Als uw handicap na de januari aanpassing in een van deze categorieën is gerangschikt, kunt u worden uitgenodigd om deel te nemen aan het team. Als je niet bent geselecteerd maar nog steeds geïnteresseerd bent om deel te nemen, zijn caddies altijd welkom en is het een geweldige ervaring!

Dames I spelen in Kampenhout (Strokeplay)
IC Team Captain - Betty Vanneste

Dames III spelen in Ragnies en Flanders Nippon