Birdie Tree


Graag laten we jullie kennismaken met ons nieuw concept : The Birdie Tree (en meer). Zo kunnen we  onze kleinere golfprestaties ook vieren :-)

Als jullie tijdens een Kampenhout competitie of als jullie met een golfpartner spelen en jullie hebben een PAR of een BIRDIE, dan kunnen jullie een formulier invullen en dit op de BIRDIE TREE hangen. Dit voor dames met een handicap hoger dan 20,4.  AIs je handicap lager dan 20,4 dan is dit enkel geldig voor de BIRDIES.

De BIRDIE TREE vinden jullie in de kleedkamers naast het prikbord. Er is een doos voorzien met papieren waarop de PARS zijn afgedrukt en VOGELS voor de BIRDIES.  Wanneer jullie een PAR/BIRDIE maken, vullen jullie de juiste sjablonen in met vermelding van naam, handicap, datum en de hole nummer.  Is dit tijdens een wedstrijd, voeg dan een W aan het hole nummer toe. Zo kunnen wij dit met het secretariaat controleren. Speel je met een partner, dan moet deze partner op de achterkant tekenen en ophangen aan de boom. Sorry- alleen spelen tel niet mee.

Maandelijks wordt er een winnaar getrokken zowel uit de PARS als uit de BIRDIES en wordt er een kleine beloning gegeven.