Birdie Tree

Ben je klaar om jullie namen terug op de Birdie Tree te hangen? De Birdie Tree zal klaar zijn tegen de openingswedstrijd van zondag 29 maart.

We zullen onze kleinere golfprestaties opnieuw vieren en we breiden dit ook uit naar Eagles.

De Birdie Tree staat naast het prikbord in de dames kleedkamers.
Er staat een doos met lege sjablonen en speldenprikjes naast de boom. Vul een BLAD in voor PAR, een VOGEL voor BIRDIE en een BLAUWE VOGEL voor EAGLE met je naam, handicap, datum en hole-nummer (met W voor competitie)erop vermeld of als je met een partner speelde laat je ze de achterzijde ondertekenen als bewijs en prik  het in de boom - sorry, maar alleen spelen telt niet!

Handicap> 20,5 voeg PAR of BIRDIE toe
Handicap <20.4 voeg BIRDIE of EAGLE toe

De voorwaarden zijn hetzelfde als vorig jaar: - wanneer je  in een competitie (Kampenhout) of met een partner speelt en je speelt een PAR, BIRDIE of EAGLE, vul een formulier in en plaats het in de boom, voor handicaps lager dan 20,4 telt alleen BIRDIE of EAGLE.
Als het tijdens een Kampenhoutwedstrijd is, voeg dan een W toe na de hole, zodat we dit kunnen controleren met het kantoor.
Elke maand halen we de ingevulde formulieren van de boom en kiezen een willekeurige winnaar.

De lijst van de winnaars van 2019 hangt in de dames kleedkamers.