Nieuwsbrief januari

Beste Golfvrienden en golfvriendinnen,

Met enige vertraging omwille van de terreinomstandigheden,  konden we dinsdag van start gaan met onze eerste eclectic in het nieuwe jaar.

Aan allen die ik nog niet mocht ontmoeten, wens ik een gewèldig, gezond en sportief 2018.

Graag druk ik ook mijn expliciete dank uit aan mijn teamgenoten – bestuursleden die mij in het voorbije jaar niet voor 100 maar voor 200 % ondersteunden. Dank aan jullie allemaal voor jullie positieve medewerking aan de groepssfeer van onze seniorenclub en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.

Dank aan de sponsors welke onze wedstrijden bekroonden met mooie prijzen.

Dank aan het management en het secretariaat van de club.

Een nieuw jaar begonnen…. En onze nieuwe kalender begint ernstige vormen aan te nemen. We gaan er samen weer een spetterend jaar van maken.

Ons travel team getuigde al van ijverig werk en nodigden ons al uit voor deelname aan de uitstap in mei-juni.

Noteer alvast de nieuwe datum voor onze jaarlijkse algemene vergadering op 30 januari die zal doorgaan na de eclectic en aanvang neemt om 17.30 uur. Indien je van plan bent aanwezig te zijn, schrijf je dan in op I-golf indien dit nog niet gebeurd is.

Verder zal er in 2018 ook gewerkt worden aan een “culturele” uitstap.  Datum en uitnodiging  hiervoor volgt later.
 en jawel…. Deze datum mag je ook alvast noteren; op 27 maart, na het eclectic gebeuren komt Jan Dierens naar Kampenhout voor een toespraak en dit tussen 18.30 en 20 uur.

Jan Dierens is Sportpsycholoog en begeleidt menige golfers. Ook al zijn we geen 20 meer…. Op zijn manier leert hij ons hoe we door mentale controle van ons zelf… ons golfspel kunnen verbeteren. Ik was samen met onze vice-captain  getuige van zijn uiteenzetting en we waren beiden zo laaiend enthousiast dat we jullie  deze ervaring niet willen onthouden.

Ik wens jullie allemaal een goede wintertraining via de eclectics en een uitzonderlijk golfjaar toe.

Joris Van den Bruel      -      Captain senioren Golfclub Kampenhout.