Nieuwsbrief augustus

Beste Senioren, Golfvrienden en golfvriendinnen.

Ons golfseizoen vordert met rasse schreden !!!! maar enkele maanden meer te gaan….
Tot op heden mogen wij toch wel spreken van een mooi seizoen wat het weer betreft alleszins en wat jullie handicap betreft… dat zal ieder voor zich moeten uitmaken….. maar geen nood…. Het plezier en de geneugten zijn er zeker wel.

Onze uitstap is (wéér) feilloos verlopen. De terreinen, zowel Apremont als Chantilly,  waren prachtig en de sfeer geweldig. Niettegenstaande de mindere weersvoorspellingen konden wij toch spelen in zeer aanvaardbare omstandigheden, zonder regen, met een beetje wind en zelfs op vrijdag een stralende namiddagzon.
Onze oprechte dank aan de organisatoren André, Hennie en Guido die eens te meer blijk hebben gegeven van hun kunde om een dergelijk evenement te regelen tot in de puntjes….

Maar Dames, Heren, het seizoen is nog niet voorbij… Er komen nog 12 speelweken aan waarvan hopelijk nog een aantal kansen om jullie handicap te verbeteren.

Opgelet volgende dinsdag is het de 15de augustus en zal er geen wedstrijd zijn want deze is verplaatst naar donderdag 17 augustus.  Hier wil ik toch effe een opmerking over maken.  Onze Ladies captain schreef de  Ladies senioren aan met het verzoek om deel te nemen aan hun amicale op de Brabantse.. heb ik geen probleem mee…. Maar uit die mail blijkt dat ‘de senioren gebruik hebben gemaakt om hun wedstrijd op donderdag te spelen’…. En dit is niet correct… de ware toedracht is dat wij oorspronkelijk die donderdag de wedstrijd “Ladies meets Seniors “ hadden ingepland en het was omwille van een interne Ladies communicatiefout dat de Ladies zich hebben teruggetrokken om een amicale te spelen….  Uiteindelijk… so what….  De Ladies hebben nu gewoon de keuze uit twee wedstrijden om deel te nemen. De prijzentafel zal verzorgd worden  door Belfius.

De week daaropvolgend kleurt oranje…. Tweejaarlijks zorgen onze ‘Nederlanders’ voor een uniek gebeuren in een speciale formule… Niet te missen !!!  Behoudens de wedstrijd zelf zijn er diverse ‘Nederlandse’ versnaperingen….  Aandacht… Voor met navolgende mosseldiner moet je ook inschrijven op I-golf …. Deze inschrijvingsmogelijkheid werd pas nadien gecreëerd zodat de eerste ingeschrevenen dit mogelijks niet hebben gezien…  Even controleren is de boodschap.

De laatste week van de ‘grote vakantie’ gaan we dan op verplaatsing richting Hasselt voor onze amicale met NIPPON…… De inschrijvingen zijn beperkt… en dus hebben we een 9 holes wedstrijd op Kampenhout.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne verderzetting van het golfseizoen.

Joris Van den Bruel

Captain Senioren Golfclub Kampenhout