Beste Senioren Golfers,

Voor diegenen die het nog niet wisten…..   februari vloog nog sneller voorbij dan januari.

Het nieuwe bestuur heeft inmiddels niet stilgezeten….

De agenda is volledig nu.  Alle wedstrijden op dinsdag worden gesponsord… en ja de Algemene Vergadering komt eraan.

NOTEER ALVAST    DINSDAG 28.03.2017 IN JE AGENDA  !!!

Die dinsdag is er de laatste gewone eclectic….. en ja hoor…. deze laatste wedstrijd zal nog meetellen.

Na de gewone prijsuitreiking zullen we om 18.30 hr de Algemene Vergadering aanvatten.

Op de agenda staat onder meer…… de officiële “machtsoverdracht” door het uittredende bestuur en de voorstelling van het nieuwe bestuur.

Diverse prijsuitreikingen en vermeldingen zullen het hoogtepunt worden waarna de seniorenkas zal belast worden met een drank van de vriendschap.   Deze wordt voorzien om 19.15

Met deze Algemene Vergadering sluiten we een geweldig seizoen 2016 in glorie af en openen we tegelijkertijd het nieuwe seizoen 2017 waar we al een tijdje naar uitkijken.

Omstreeks 19.30 hr ……
De uitbaters van ons prachtig vernieuwde clubhouse “The Perfect Swing”  -An en Jurgen- dragen hun steentje bij en bieden ons daarom een heerlijk menu aan de zachte prijs van 24.50 euro per persoon.

Op het menu…  een voorgerecht van kaas en garnaal kroketjes

Gevolgd met naar keuze            -  een visschotel van zalm met béarnaisesaus en puree

Of         -  een mixed grill met frieten en peper- of champignonsaus

Of         -  een pasta met kip en pesto

Een thee of koffie word je persoonlijk aangeboden door je nieuwe captain .

Om organisatorische redenen vragen wij wel dat je je inschrijft via I-golf, je keuze bepaalt EN het verschuldigde bedrag voor het menu zijnde X personen maal 24.50 overmaakt op de rekening van onze golfclub (BE95 2300 1120 7358) met vermelding  van ¨Diner AV Senioren¨ en dit vóór  25.03.2017 Je betaling is de bevestiging van je inschrijving.

Zou het niet fantastisch zijn dat we dit in een formidabele gezellige sfeer kunnen doen met een vol clubhouse ???? en laat er ons een “feest” van maken.

Je nieuwe seniorenbestuur verzekert jullie dat we er een FIJNE avond van maken.

Je  senior captain
Joris Van den Bruel