Senioren Match Play  2016

Beste Senioren golfvrienden,

In bijlage vinden jullie het wedstrijdreglement voor ons traditioneel Matchplay tornooi, editie 2016 .

Het reglement is, op enkele details na, ongewijzigd t.o.v. de editie 2015 .

Reglement Senioren Match Play  !!

Jan Bormans
Coördinator Matchplay 2016

Beste Golfvrienden,

De poule phase van de matchplay competitie moest afgelopen zijn tegen 8 augustus 2016, en dat is ook gebeurd.
Ik wil iedereen danken voor het respecteren van deze opgelegde timing. Ik weet het is niet altijd gemakkelijk met 4 een datum te vinden, doch dat hebben jullie uitstekend gedaan.

Volgens de regels van het reglement, zullen de volgende kwartfinales worden gespeeld;
(PW is poulewinnaar en BT is beste tweede)

1PW-2BT:     Monique en Freddy Baets                              tegen            Kathleen Parmentier en Joris Van den Bruel
2PW-1BT:     Betty Van Neste en Jozef De Hauwere        tegen           Joan Scott  en  Chris Clarke
3PW-6PW:   Daisy Mortelmans en Paul de Rooij              tegen           Marilyn Watts  en  André Guisset
4PW-5PW:   Katrien Serrien en Pedro Ramalho                tegen           Rita Heps  en  Alan Blaskiewicz

Wegens de strakke timing, er volgen nog de halve finale en de finale, hebben jullie practisch een maand om deze kwart finale te spelen, deze kwart finale moet ten laatste gespeeld zijn tegen 5 september 2016.

We wensen deze kwartfinalisten reeds proficiat om het reeds zover te hebben gebracht en we wensen hen allen een volgende leuke wedstrijd.
Dat de beste mogen winnen.

Met vriendelijke groeten.

Guido.