SneeuwSection:

Laatste winterprik?

De sneeuw zorgt voor mooie beelden en een feeëriek landschap, maar helaas zijn het geen omstandigheden om in te golfen.

Belgian KnockoutSection:

Tickets Belgian Knockout

Van donderdag 17 tot en met 20 mei vindt in Rinkven de prestigieuze Belgian Knockout plaats. Individuele tickets voor dit unieke evenement zijn te verkrijgen via hun website https://belgianknockout.com/. Groepen vanaf dertig personen kunnen tot 30 maart rekenen op 5 euro korting.

Start to Golf Section:

Start to Golf 2018

Ook dit jaar neemt Golfclub Kampenhout deel aan het Start to Golf evenement. Op zondag 15 april openen we onze deuren voor alle geïnteresseerden. Ga naar www.starttogolf.be voor meer info en inschrijvingen.

Tot binnenkort!

WintergreensSection:

Restricties bij wintergreens

Wegens de aanhoudende vrieskou werd beslist om de wintergreens nog een poos te behouden. Deze maatregel houdt ook in dat de greens van de oefenfaciliteiten gesloten zijn. Gelieve aldus geen gebruik te maken van de putting- en chippinggreen alsook niet van de oefenholes.

Bedankt voor jullie begrip.

LedenavondSection:

Kom naar onze ledenavond

Graag nodigen we jullie uit om op vrijdag 9 maart onze allereerste ledenavond bij te wonen. Vanaf 19u30 heten we jullie welkom in het clubhuis. Daar zullen vervolgens de leden van het sportcomité de werking van de club en de nieuwigheden uit de doeken doen. We klinken op het nieuwe golfseizoen.

Inschrijven hiervoor kan via I-Golf (activiteiten).

Tot dan!