Valentijn in ons clubhuisSection:
Nodig op 14 februari uw geliefde uit voor een romantisch etentje in ons clubhuis.  An en Jurgen stellen u het volgende menu voor:

ValentijnsMenu 2017

Voorgerecht

Geschenkje van geitenkaas, tijm en honing

Soep

Witloof in een soepje van waterkers met grijze garnaaltjes

Hoofdgerecht

Belle en het beest symfonie
(Skrei en traag gegaard buikspek)

Dessert

Hemels chocolade dessert

Dranken:
1 aperitief per persoon
0,5 liter water per 2 personen
1 Koffie of thee bij dessert per persoon
0,5L aangepaste wijn per 2 personen:
Dit voor een totaal prijs van € 75 per persoon

De menu zonder dranken voor een totaalprijs van € 55 per persoon

Indien u voor 12 februari dit menu zonder dranken reserveert, krijgt u een aperitief maison gratis aangeboden.  Indien u voor 12 februari dit menu met dranken reserveert, krijgt u een extra 1/4 L wijn gratis aangeboden.

Reserveren op nr 016/88 40 98.

Interclubs 2011Section: Nieuws
Beste leden,

Zaterdag 9 april en zondag 10 april worden de Interclubs gespeeld op Kampenhout.
Zaterdag zal de baan gesloten zijn van 8u tot 15u.
Zondag zal de baan gesloten zijn van 8u tot 12u.
U kan natuurlijk de verschillende Interclub teams van Kampenhout op verplaatsing gaan aanmoedigen. Zij kunnen jullie steun gebruiken !!

Het sportcomité
Start to Golf 2011Section: Nieuws

Beste lid,

De Vlaamse Vereniging voor Golf organiseert op Paasmaandag 25 april 2011 een opendeurdag.

Op deze laatste dag van de paasvakantie krijgt elke deelnemer, onder begeleiding, gratis een initiatie ( ontvangst, woordje uitleg, balletje slaan op de driving range en putting ) . Gratis practiceballen en clubs zijn voorzien. Iedere deelnemer krijgt ook een drankje en een hapje.

De deelnemers kunnen inschrijven op het ‘Starterspakket ’ van 840 €.

Het pakket bestaat uit :

-                      12 maanden gratis toegang tot de driving range en 3 practice holes
-                      12 lessen van 60 minuten in groepjes van 3 à 4 personen
-                      gratis gebruik van clubs (ijzer, putter)
-                      golfverzekering
-                      mogelijkheid tot het behalen van het Golfvaardigheidsattest (GVB)

Wil je familieleden, vrienden of collega’s kennis laten maken met onze sport, aarzel dan niet om hen uit te nodigen en val zelf in de prijzen !

Men kan zich inschrijven via de website www.bringagolfer.be of rechtstreeks via het secretariaat.

Wie zich op 25 april inschrijft op het ‘Starterpakket’ krijgt een éénmalige korting van 100 € !!!!!!     Just do it !!!!!

Deel je golfpassie !!!

Het sportcomité

Secretariaat Golf Club KampenhoutSection: Nieuws

Beste leden,

Het nieuwe golfseizoen nadert met rasse schreden. Ook het bestuur en de medewerkers hebben zich op dit komende seizoen voorbereid. Het uitgangspunt was, en is altijd de dienstverlening aan onze leden verbeteren. Ons motto is : “to give our members a good feeling”!

In de shop komen de nieuwe collecties aan, het clubhouse heeft zijn menukaart geoptimaliseerd en versterking aangetrokken in de keuken, en onze greenkeepers staan ook klaar om het terrein op een nog beter niveau te brengen.

Ook op het secretariaat zijn de nodige aanpassingen gebeurd. Onze rots in de branding Linda Roeyers zal zoals de voorbije 12 jaar het secretariaat coördineren, en het volledige back office gebeuren voor haar rekening nemen.
In het sportsecretariaat zullen Walter Penninckx en Luc Van Hemelen de sportieve organisatie verzorgen, zodat onze leden kunnen genieten van hun golfspel.

Luc Van Hemelen is nieuw als medewerker in onze club, maar is zeker geen onbekende in de golfwereld, en is zeker niet aan zijn proefstuk toe! Als nuchtere en dynamische Kempenzoon is hij 14 jaar geleden aan de slag gegaan bij Keerbergen Golf Club om er zijn schouders te zetten onder de dagelijkse werking van het sportsecretariaat. Hij achtte de tijd gekomen om de uitdaging aan te gaan en mee te werken aan de verdere professionalisering en service van Golf Club Kampenhout. Op 1 maart heeft hij onze rangen vervoegd en versterkt. Wij wensen hem alle succes toe in zijn uitdaging!

Nieuw bruggetje hole 11Section: Nieuws

Sinds deze week kan u op hole 11 gebruik maken van een nieuw bruggetje  !!!!