Start to Golf Section:

Start to Golf 2018

Ook dit jaar neemt Golfclub Kampenhout deel aan het Start to Golf evenement. Op zondag 15 april openen we onze deuren voor alle geïnteresseerden. Ga naar www.starttogolf.be voor meer info en inschrijvingen.

Tot binnenkort!

WintergreensSection:

Restricties bij wintergreens

Wegens de aanhoudende vrieskou werd beslist om de wintergreens nog een poos te behouden. Deze maatregel houdt ook in dat de greens van de oefenfaciliteiten gesloten zijn. Gelieve aldus geen gebruik te maken van de putting- en chippinggreen alsook niet van de oefenholes.

Bedankt voor jullie begrip.

LedenavondSection:

Kom naar onze ledenavond

Graag nodigen we jullie uit om op vrijdag 9 maart onze allereerste ledenavond bij te wonen. Vanaf 19u30 heten we jullie welkom in het clubhuis. Daar zullen vervolgens de leden van het sportcomité de werking van de club en de nieuwigheden uit de doeken doen. We klinken op het nieuwe golfseizoen.

Inschrijven hiervoor kan via I-Golf (activiteiten).

Tot dan!

Prettige feestenSection: Nieuws

Prettige feesten

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Tijdens de feesten zijn we één week gesloten. We zien jullie graag in 2018 terug.

Junior LabelSection: Nieuws

Juniorenwerking bekroond

Het Junior Comité kreeg van Golf Vlaanderen het Junior Rabbit en Birdie Label overhandigd. Een erkenning voor de gedegen jeugdwerking van onze kindvriendelijke club.

Een pluim voor de verantwoordelijken!