ClubkampioenenSection: Nieuws

Clubkampioenen gekroond

Zestig gemotiveerde deelnemers deden op Hemelvaartsdag een gooi naar de titel van Clubkampioen 2018.

We kregen dit jaar een zeer spannende strijd. De deelnemers waren aan mekaar gewaagd.

Bij de dames kroonde Angela Jones zich zowel overall als bij de senioren tot de nieuwe kampioene. Na twee rondes kwam er een extra hole aan te pas om Caroline Bolton te verslaan.

De herentitels werden verdeeld onder Roberto Postiglione (senioren), Emile Petit (junioren) en overall kampioen Eric Dewaet. Na een nek aan nek race behaalde hij zijn eerste titel ten koste van onze captain Marco Olivares en Stijn Cromboom.

Proficiat aan allen!

KampioenSection: Nieuws

Recordeditie voor onze Interclubteams

De Interclubcompetitie 2018 werd een groot succes voor Kampenhout. Onze teams (drie mannen en drie vrouwen) wonnen maar liefst zestien van de in totaal twintig gespeelde wedstrijden. Een schitterend resultaat!

Onze mannenteams zetten een meer dan verdienstelijke resultaat neer. Elk wonnen ze twee van hun drie wedstrijden, en grepen zo maar net naast de promotie naar een hogere afdeling.

Ladies III kampioen

Ladies I zegevierde in hun drie wedstrijden en mag volgend jaar in een hogere afdeling, divisie II, aantreden.

Ladies II was hetzelfde lot beschoren als hun mannelijke Kampenhoutse collega's.

Maar het orgelpunt werd geplaatst door Ladies III. Ze werkten in de hoogste afdeling een vlekkeloos parcours af, vijf winstpartijen. Tijdens de finale in Hulencourt namen ze de maat van GC Waterloo en kregen ze de kampioensbeker overhandigd.

Een dikke proficiat aan al onze teams, alsook aan de caddies en de supporters. Jullie waren fantastisch!

Winter EclecticSection: Nieuws

Eindklassement Winter Weekend Eclectic

Via onderstaande link kan je de einduitslag van de Winter Weekend Eclectic raadplegen.

KLIK HIER VOOR HET KLASSEMENT
Terrein openSection: Nieuws

Terrein open

Wegens het aanhoudende slechte weer had het wat voeten in de aarde, maar inmiddels is het terrein opnieuw volledig beschikbaar. De wintertees werden afgevoerd en alle holes zijn open.

Help samen met ons het terrein in goede staat te houden!

LedenavondSection:

Ledenavond

Hierbij enkele sfeerbeelden van onze Ledenavond