Start to Golf 2011Section: Nieuws

Beste lid,

De Vlaamse Vereniging voor Golf organiseert op Paasmaandag 25 april 2011 een opendeurdag.

Op deze laatste dag van de paasvakantie krijgt elke deelnemer, onder begeleiding, gratis een initiatie ( ontvangst, woordje uitleg, balletje slaan op de driving range en putting ) . Gratis practiceballen en clubs zijn voorzien. Iedere deelnemer krijgt ook een drankje en een hapje.

De deelnemers kunnen inschrijven op het ‘Starterspakket ’ van 840 €.

Het pakket bestaat uit :

-                      12 maanden gratis toegang tot de driving range en 3 practice holes
-                      12 lessen van 60 minuten in groepjes van 3 à 4 personen
-                      gratis gebruik van clubs (ijzer, putter)
-                      golfverzekering
-                      mogelijkheid tot het behalen van het Golfvaardigheidsattest (GVB)

Wil je familieleden, vrienden of collega’s kennis laten maken met onze sport, aarzel dan niet om hen uit te nodigen en val zelf in de prijzen !

Men kan zich inschrijven via de website www.bringagolfer.be of rechtstreeks via het secretariaat.

Wie zich op 25 april inschrijft op het ‘Starterpakket’ krijgt een éénmalige korting van 100 € !!!!!!     Just do it !!!!!

Deel je golfpassie !!!

Het sportcomité

Secretariaat Golf Club KampenhoutSection: Nieuws

Beste leden,

Het nieuwe golfseizoen nadert met rasse schreden. Ook het bestuur en de medewerkers hebben zich op dit komende seizoen voorbereid. Het uitgangspunt was, en is altijd de dienstverlening aan onze leden verbeteren. Ons motto is : “to give our members a good feeling”!

In de shop komen de nieuwe collecties aan, het clubhouse heeft zijn menukaart geoptimaliseerd en versterking aangetrokken in de keuken, en onze greenkeepers staan ook klaar om het terrein op een nog beter niveau te brengen.

Ook op het secretariaat zijn de nodige aanpassingen gebeurd. Onze rots in de branding Linda Roeyers zal zoals de voorbije 12 jaar het secretariaat coördineren, en het volledige back office gebeuren voor haar rekening nemen.
In het sportsecretariaat zullen Walter Penninckx en Luc Van Hemelen de sportieve organisatie verzorgen, zodat onze leden kunnen genieten van hun golfspel.

Luc Van Hemelen is nieuw als medewerker in onze club, maar is zeker geen onbekende in de golfwereld, en is zeker niet aan zijn proefstuk toe! Als nuchtere en dynamische Kempenzoon is hij 14 jaar geleden aan de slag gegaan bij Keerbergen Golf Club om er zijn schouders te zetten onder de dagelijkse werking van het sportsecretariaat. Hij achtte de tijd gekomen om de uitdaging aan te gaan en mee te werken aan de verdere professionalisering en service van Golf Club Kampenhout. Op 1 maart heeft hij onze rangen vervoegd en versterkt. Wij wensen hem alle succes toe in zijn uitdaging!

Nieuw bruggetje hole 11Section: Nieuws

Sinds deze week kan u op hole 11 gebruik maken van een nieuw bruggetje  !!!!

Terrein nu al in goede staatSection:
      Ondanks dat we in februari zijn ligt ons terrein er al netjes bij de fairways zijn vers gemaaid en de greens liggen er ook netjes gemaaid bij hier krijgen we echt al een zomer gevoel van maar we moeten niet te vroeg blij zijn want helaas de winter is nog niet voorbij !!!!!!!!!!!!!!