ClubkampioenschapSection: Nieuws

Nieuwe clubkampioenen gekroond

Een zestigtal deelnemers deden tijdens hemelvaartdonderdag een gooi naar de felbegeerde titel van clubkampioen. Onder schitterende omstandigheden maakten zij er een mooie strijd van.

Bij de dames verlengde Caroline Bolton haar heerschappij. Betty Vanneste veroverde de titel bij de senioren.

De heren zorgden voor een spannend schouwspel. Na twee ronden sloten Thomas Nelissen en Marc Bilcke af met een gelijk aantal slagen. Een play-off beslechtte het pleit in het voordeel van Marc Bilcke. Thomas Nelissen kroonde zich dankzij een glansprestatie, een ronde in 78 slagen, wel tot juniorenkampioen. Bij de senioren trok club captain Marco Olivares het laken naar zich toe.

Proficiat aan allen!

TwitterSection: Nieuws

VOLG ONS OP TWITTER!

Via @GolfKampenhout blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de golfwereld en kan u het reilen en zeilen in uw club op de voet volgen.
Interclubcompetitie geslaagdSection: Nieuws

GESLAAGDE INTERCLUBCOMPETITIE

Ondanks een nederlaag op de laatste dag van de interclubcompetitie sloten de Men II (divisie 4) af met groepswinst, en is de promotie een feit.

Ladies III (divisie 1) plaatste zich na een overwinning tegen Latem voor de halve finales. Daarin moesten ze na kranig verweer (2-3) het onderspit delven tegen Waterloo, de latere eindwinnaar.

Ook de overige teams presteerden goed en verzekerden zich allen van het behoud in hun divisie.

Enkele sfeerbeelden:

Sterke start InterclubcompetitieSection: Nieuws

KAMPENHOUT ZET INTERCLUBCOMPETITIE STERK IN

De herenteams misten hun start van de Interclubcompetitie niet. Zowel Men II (divisie 4) als Men IV (divisie 3) werkten een vlekkeloos openingsweekend af. Men III (divisie 3) leed zaterdag een nederlaag, maar zette dit de dag nadien recht.

De dames kenden wisselend succes. Ladies II (divisie 3) en III (divisie 1) moesten zaterdag het onderspit delven. Zondag trokken ze allebei wel aan het langste eind.

Via onderstaande website kan u alle uitslagen raadplegen

Start to GolfSection: Nieuws

START TO GOLF 2017

Start to Golf 2017 was een groot succes. Meer dan 130 enthousiaste deelnemers daagden op. Ondanks de mindere weersomstandigheden genoten zij van alle facetten van de golfsport.