WinterSection: Nieuws

WINTER TEES

Vanaf vandaag wordt er vanaf winter tees gespeeld.

Heren I Interclub kampioen

Woensdag stonden de finales van de Interclubcompetitie voor senioren op het programma. Beide herenteams moesten het daarin opnemen tegen De Kluizen. Het werd een dag met wisselend succes. Heren I bleef foutloos en verpletterde de tegenstand met 3-0. Heren II moest na een spannende partij nipt met 1-2 het onderspit delven.

Beide teams promoveren naar een hogere divisie.

De dames wisten na een goede competitiestart niet door te stoten tot de finale.

Proficiat aan allen!

Tweede speeldag Interclub senioren

De heren senioren gingen afgelopen woensdag door op hun elan. Zowel Men I als Men II lieten een zege optekenen tegen respectievelijk Naxhelet en Falnuée. Ladies I moest jammer genoeg het onderspit delven tegen l'Empereur.

Sterke start senioren interclub

De drie Kampenhoutse teams namen een vliegende start in de senioren interclubcompetitie. De heren I en II lieten de tegenstand kansloos met tweemaal een 3-0 overwinning. De dames I namen de maat van Mergelhof met 2-1.

Volgende week volgt speeldag 2.

Meer info over deze competitie vind je op:

Start to Golf KidsSection: Nieuws

Natte jeugdopendeurdag

De kinderen troffen het niet met de weersomstandigheden tijdens hun Start to Golf namiddag. De buien konden het enthousiasme van de jongeren en van de begeleiders echter niet verstoren.