Ladies Committee:
Ladies Captain  :  Sandra Artoos
Comitéleden  :  Anique Proot, Yannic Vervliet, Eva Tensjo-Vandeplas, Nadine Pint, Daisy Mortelmans

Ladies' Eclectic 2016Section: Algemeen

LADIES ECLECTIC  2016

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN  !!

Ladies' Weekend 2016Section: Algemeen

Ladies Weekend  2016

Ons ladies weekend was weer een succes. Dit jaar waren we met een totaal van 17 dames richting Breda getrokken voor ons jaarlijks uitje.

De weergoden waren ons goedgezind en zo hebben we een prachtige tweedaagse gehad op twee verschillende golfbanen.

De eerste dag vertoefden we op golfbaan Landgoed Bergvliet en speelden we een ‘Mon Mardi’ formule. Dit werd gewonnen door het team met Mireille De Cre, Inge Destrebecq, Nadine Pint en Martine Straetemans

Op de baan passeerde af en toe een jongeman in een buggy om voor de nodige verfrissingen te zorgen. Het aangenaam terras van het clubhuis viel ook in de smaak waar we na afloop lekker  konden nagenieten met een aperitiefje en de niet te missen bitterballen.

Nadien was het een korte rit naar het Hotel De Korenbeurs in het dorpje Made.  Met een vijf-gangen menu hebben we dag afgesloten. Voor sommigen ging het dan verder richting hotelbar..

De volgende dag na het ontbijt reden we naar Golfpark De Haenen. Een afwisselende baan met de eerste 9 holes op een linksparcours en de laatste 9 in een park/bos omgeving. Ondanks de af en toe dreigende wolken bleef het droog. We speelden stableford formule waarbij in categorie 1 Annick Proot won en in categorie 2 Colette Bastin.

Dankzij Sabine Pevernagie vinden jullie hieronder foto’s van onze tweedaagse en hopelijk kunnen we volgend jaar weer genieten van mooi weer en leuk gezelschap.

Tot golfs,

Betty
———————————————————————————————————————————
We had another successful ladies weekend. This year we were with a total of 17 ladies and went to the Breda area.

The weather gods smiled on us and we managed to have a beautiful two-day outing on two different courses.

Our first day was on the course Landgoed Bergvliet where we played a ‘Mon Mardi’ formula. This was won by the team Mireille De Cre, Inge Destrebecq, Nadine Pint and Martine Straetemans

On the course a young man in a buggy made sure we had enough refreshments, after all it was a hot day. After the game we all gathered on the nice terrace of the clubhouse for aperitif and the not to be missed bitterballs.

Afterwards it was a short drive to the Hotel De Korenbeurs in the village Made. We finished the day with a 5-course dinner after which some managed to gather at the bar, for a coffee of course!

The next day we drove to Golfpark De Haenen. A course with the first 9 holes more a links course followed by the last 9 in a park/forest setting. Despite the threatening clouds it stayed dry. We played Stableford where Anique Proot won in category one and Colette Bastin in category two.

Below you will find some photos of our outing. Thank you Sabine Pevernagie for being our
photographer. Hopefully next year we can look forward again to beautiful weather and great
company.

Golf greetings,
Betty

LadiesSection: Algemeen
Ladies Weekend 2015Section: Algemeen
Ladies Weekend 2015

Dear Ladies

Year after year our Ladies Golf Weekend is a great success!

We hereby have the pleasure to invite you to the '2015 edition' on Friday 2 & Saturday 3 October’15

All details are to be found in the attached document.

We have chosen a very charming hotel where we made reservations for 20 ladies (10 - 12 rooms) at different price rates
Please make your ‘type of room’ choice upfront! Please also confirm your roommate name!

The type of the rooms will be assigned on a 'first book, first serve' bases
‘book' means: reservation by upfront payment of €150 on following bank account BE55 4369 1963 6144

Please clearly mention type of hotel room at your reservation:
- standard type at € 85 per room (or €42,5 per person)
- luxury type at € 110 per room (or €55 per person)
- superior type at €140 per room (or €70 per person)
there is a supplement for single room use of €40

More details on car-pooling will follow some weeks in advance.

We are all looking forward to see there!

Sabine & Yannic

LADIES WEEKEND  !!
Ladies Weekend 2014Section: Algemeen
Ladies Weekend 2014  ....