Start to Golf KidsSection: Nieuws

Start to Golf Jeugd

Zaterdag 9 september organiseren wij in samenwerking met de VVG een Start to Golf evenement voor de jeugd. Tijdens de namiddag voorzien wij verschillende leuke activiteiten en initiaties om de jongeren, en hun familie, kennis te laten maken met de golfsport. Een perfecte gelegenheid om kinderen, kleinkinderen, vriendjes, buren,... uit te nodigen in onze club.

Inschrijven voor dit evenement kan via info@golfclubkampenhout.be of op 016/65.12.16.

Hopelijk tot dan!

Werken terreinSection: Nieuws

WERKZAAMHEDEN TERREIN

Om de kwaliteit van het gras nog te verbeteren, worden de greens deze week geprikt. Er kan de komen dagen gespeeld worden, maar men dient voorrang te verlenen aan de greenkeepers.

Bedankt voor uw begrip.
Pro's PrizeSection: Nieuws

Twintigste Pro's Prize

Afgelopen zaterdag vond de twintigste jubileumeditie van de Pro's Prize plaats. De vele deelnemers lieten zich niet ontmoedigen door de slechte weersomstandigheden en maakten er een mooie competitie van. Natuurlijk lieten ook Andrew, John en Alex zich niet onbetuigd.

Hieronder enkele sfeerbeelden:

ClubkampioenschapSection: Nieuws

Nieuwe clubkampioenen gekroond

Een zestigtal deelnemers deden tijdens hemelvaartdonderdag een gooi naar de felbegeerde titel van clubkampioen. Onder schitterende omstandigheden maakten zij er een mooie strijd van.

Bij de dames verlengde Caroline Bolton haar heerschappij. Betty Vanneste veroverde de titel bij de senioren.

De heren zorgden voor een spannend schouwspel. Na twee ronden sloten Thomas Nelissen en Marc Bilcke af met een gelijk aantal slagen. Een play-off beslechtte het pleit in het voordeel van Marc Bilcke. Thomas Nelissen kroonde zich dankzij een glansprestatie, een ronde in 78 slagen, wel tot juniorenkampioen. Bij de senioren trok club captain Marco Olivares het laken naar zich toe.

Proficiat aan allen!

Werken terreinSection:

WERKZAAMHEDEN TERREIN

Om de kwaliteit van het gazon nog te verbeteren, wordt maandagnamiddag en dinsdag (22 en 23 mei) het terrein geprikt. Er kan wel gespeeld worden, maar men dient voorrang te verlenen aan de greenkeepers.

Alvast bedankt voor uw begrip.